Pismo staršem ob začetku leta

01. 09. 2020

Spoštovani straši!

Začenjamo novo šolsko leto 2020/21. Veselimo se novih izzivov, novih doživetij, novih ciljev, predvsem pa se veselimo in smo hvaležni za to, da smemo znova biti del zgodbe o odraščanju naših otrok. Tokrat bo novo šolsko leto zaradi virusa, ki povzroča covid-19, prineslo številne spremembe v vzgojno-izobraževalnem procesu; sprejmimo jih, bodimo del njih in se prilagajajmo.

Vemo, da si za svojega otroka želite najboljše. Vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic skupaj z vodstvom vrtca se bomo potrudili, da bomo vredni vašega zaupanja. Vse vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic so dobro usposobljene, polne življenjskih in pedagoških izkušenj in skupaj z vašim sodelovanjem si želimo nadgrajevati in izpolnjevati naše vzgojno-izobraževalno poslanstvo.

Obveščamo vas, da je potrebno do vključitve vašega otroka v vrtec prinesti še naslednjo dokumentacijo, v kolikor tega še niste storili:

  • zdravniško potrdilo (dobite ga pri otrokovem pediatru – novinci);
  • soglasje za obdelavo in objavo osebnih podatkov (fotografiranje, likovni izdelki …);
  • izpolnjena izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec – št. 3 (za otroke, ki niso bili v vrtcu več kot 14 dni, lahko najdete tukaj ali dobite v vrtcu);
  • izpolnjena izjava staršev pred uvajanjem otroka v vrtec – št. 2 (za starše novincev, ki bodo prisotni pri uvajanju, lahko najdete tukaj ali dobite v vrtcu);
  • potrdila, izjave, dokumente, ki se nanašajo na vaše otroke (diete, prehrana …).

Vsem staršem otrok iz enote Murska Sobota in enote Tišina pa sporočamo, da bomo zaradi izredne situacije in predpisov s strani NIJZ izvedli roditeljski sestanek v drugi polovici septembra. Glede podrobnosti izvedbe sestanka (ali v živo ali na daljavo, po posameznih skupinah ali kako drugače) vas bomo obvestili naknadno.

Za dodatne informacije smo vam na razpolago:

Naj bo za vse lepo in blagoslovljeno leto!